Természetes segítség, ami segíti a teherbeesést

2023.07.31.Egészség és Életmód

Meddőségről akkor beszélhetünk, amikor védekezés nélkül sem sikerül hosszú ideig (több mint egy évig) teherbe esnünk annak ellenére, hogy rendszeres nemi életet élünk. Ennek sajnos manapság rengeteg oka lehet, sok esetben a stressz, illetve a nők hormonális zavarai állnak a sikertelen teherbe esés hátterében.

Ha egy ideje próbálkozunk, mégsem jön össze a baba, még nem szabad magunkat meddőnek kikiáltanunk, bár az igaz, hogy a kívülállók könnyen nyugtatnak bennünket, ilyenkor a nők egyre türelmetlenebbek, és stresszesebbek.

Szerencsére teljesen természetes módszerekkel mi magunk is elősegíthetjük azt, hogy a kisbabánk minél előbb megfoganjon, ehhez pedig a gyógynövények ereje is a segítségünkre lehet.

Egy csodaszer, ha nehezen indul a babavárás 

Mikor kisbabát tervez egy pár, a fogamzásra mindenképpen érdemes a leendő anyuka, és az apuka szervezetét is felkészíteni. A libidó helyreállítására bevethetünk néhány gyógynövényt, hiszen sok esetben szerencsére az intenzívebb és kiegyensúlyozott együttlét is elegendő ahhoz, hogy kisbabánk minél hamarabb megfoganjon.

Ha egy ideje rendszertelen vérzéssel, erős menstruációs fájdalmakkal küzdünk, mindenképpen érdemes utánajárni annak, hogy ezeket a tüneteket mik is okozzák, hiszen a hormonális egyensúlyt a nem megfelelő táplálkozás, és a stresszes életmód is meg tudja bontani. Ennek következtében pedig sajnos elmaradhat a peteérés, de az is előfordulhat, hogy a megtermékenyített petesejtet nem tudja a testünk befogadni.

A Prana Womanium egy olyan készítmény, mely kifejezetten arra specializálódott, hogy helyrehozza a női egyensúlyt, ezáltal hozzájáruljon az egészséges hormonális ciklusokhoz, valamint támogassa a babavárást.

A Különleges természetes összetevői képesek támogatni egymás hatékonyságát, tehát úgy fejtik ki hatásukat, hogy a különböző gyógynövények és gyógygombák felerősítik egymást.

A benne található Ashwagandha elősegíti a termékenységet, illetve kialakítja az egészséges menstruációs ciklust, emellett hozzájárul a szervezet természetes progeszteron termelődését, mely elengedhetetlen a várandóság idején. A méhpempő pozitív hatással van a nemi hormonok szintjére, illetve javítja a PCOS-ben szenvedő hölgyek állapotát is.