Szexszalon.hu szexshop törzsvásárlói kártyája

Szexszalon Törvásárlói Kártya

2012.09.05.Egészség és Életmód

Szeptember 10-én a Szexszalon.hu szexshopban bevezetésre kerül a törzsvásárlói pontgyűjtő kártya, melyeket a webáruház kiemelt partnereinél lehet ingyenesen igényelni! Az átvevőhelyek listáját az alábbi linkkel lehet megtekinteni: www.szexszalon.hu.

Ennek a kártyának köszönhetően olyan extrákkal bővül az oldal, amely a hazai szexshopok között egyedülállónak számít. A kuponkártya kézzel foghatóan díjazza a vásárlói hűséget, hiszen minden egyes rendelés gyarapítja a rajta található pontok számát, melyeket aztán kedvezményekre válthat be a tulajdonos.

Szexszalon.hu szexshop törzsvásárlói kártyája

Szexszalon.hu szexshop törzsvásárlói kártyája

A szemrevaló dizájnnal rendelkező kártya bármely termék megrendelésekor alkalmazható, legyen szó síkosítóról, guminőről, fehérneműről, vagy a kiterjedt kínálat bármely más darabjáról. Külön felhívjuk a figyelmet a shop kiemelt partneri viszonyára a LELO vibrátorok gyártójával, hiszen ezek a prémium minőségű vibrátorok is olcsóbban beszerezhetők a pontok használatával!

LELO Brand

LELO Brand

Miben is különböznek a LELO termékek a többi vibrátortól és intim masszírozótól? A svéd alapítású, 2003-ban alakult cég már a kezdetekben hírnevet szerzett egyedi formatervezési ötleteivel, hiszen a vásárlók először találkozhattak olyan szexjátékszerekkel, melyek esetében a látvány és a stílus ugyanolyan hangsúlyt kapott, mint a használhatóság és a minőség. Luxusszínvonalú kényeztetőiket azóta több mint 40 ország üzleteiben megtalálhatók, az elégedett tulajdonosok száma pedig egyre csak növekszik.

LELO Magyarország hivatalos képviselete

LELO Magyarország hivatalos képviselete

A LELO kényeztetők fő termékcsaládjai

Az erotikus kényeztetőkről bővebb információt a webáruházban, a termékadatlapokon olvashat. A bolt a legtöbb LELO termék házhozszállítását ingyenesen biztosítja az ország bármely területére.

MIA:

LELO MIA

LELO MIA

Divatos és diszkrét, rúzs méretű vibrátor, mely a női táskák állandó tartozékává válhat. Négyféle rezgési móddal rendelkezik, USB csatlakozó segítségével tölthető.

NEA:

LELO NEA

LELO NEA

Modern formatervezésű intim masszírozó, melyet kecses virágminta díszít. Halk és diszkrét, öt rezgési móddal és tölthető akkumulátorral rendelkezik.

LILY:

LELO LILY

LELO LILY

Valódi klasszikusnak számít ez az intim masszírozó, a LELO korai termékeinek egyike. Lágy vonalai belesimulnak a kézbe, öt üzemmód között válogathatunk, tölthető.

LIV:

LELO LIV

LELO LIV

Közepes méretű vibrátor, mely tökéletesen alkalmazkodik a női test anatómiájához. Erősebb és gyengéd izgatásra egyaránt kiváló, öt fokozattal és tölthető telepekkel rendelkezik.

GIGI:

LELO GIGI

LELO GIGI

Szuper halk és divatos G-pont vibrátor, mely a nők egyik legérzékenyebb erogén zónájának stimulálására lett kifejlesztve. Praktikus kialakítású játékszer öt rezgésmóddal, feltölthető akkumulátorral.

MONA:

LELO MONA

LELO MONA

Speciális kialakítású G-pont vibrátor, mely a klitorisz izgatására is tökéletesen használható. Nagyobb mérete és hat választható fokozata ideális azok számára, akik a komolyabb segédeszközök iránt érdeklődnek. Tölthető akkumulátorral felszerelt.

INA:

LELO INA

LELO INA

Ez a klitoriszkarral felszerelt vibrátor egyszerre izgatja kívülről és belülről a nemi szerveket, sosem tapasztalt gyönyörérzést okozva ezzel. A puha szilikonból készült kényeztető külön motorral rendelkezik mindkét végében, így a nyolc különféle kényeztetési mód elképesztően változatos lehet. Tölthető telepekkel rendelkezik.

SIRI:

LELO SIRI

LELO SIRI

A LELO legintenzívebb masszírozója, mely a test bármely részén használható. A megszokottnál erősebb motorral rendelkező SIRI erőteljes rezgését hat különböző fokozatra lehet beállítani, töltése egyszerű, működése halk.

IRIS:

LELO IRIS

LELO IRIS

Klasszikus vibrátor, cseppet sem megszokott formatervezéssel. A virágszirmokat mintázó redők további élvezetet biztosítanak az öt különböző rezgési mód mellett. Elemei tölthetők, anyaga puha szilikon. Imént említett vibrátorunkat akár meg is nyerheted a facebook oldalunkon.

ELISE:

LELO ELISE

LELO ELISE

Erőteljes vibrátor, melynek különlegessége, hogy a hegyében és a markolat közelében is található egy-egy motor. Ezeket az öt beállítás segítségével egyidejű, vagy akár váltakozó rezgésre is állíthatjuk. Újratölthető elemekkel rendelkező modell.

LUNA Beads:

LELO LUNA Beads

LELO LUNA Beads

Ezek a kéjgolyók két méretben kaphatók, mindenki kedvére választhat a Classic és a Mini változatok közül. A hagyományos ben wa golyók továbbfejlesztése kiváló segédeszköz a hüvelyizmok edzéséhez és a Kegel-gyakorlatok végrehajtásához.

BILLY:

LELO BILLY

LELO BILLY

Prosztata masszírozó és férfi G-pont vibrátor, ez az eszköz kifejezetten a férfiak anatómiájához alkalmazkodó kialakítással rendelkezik. Öt különböző rezgésfokozat segít az orgazmus elérésében fokról-fokra, az eszköz tölthető.

TOR 2

LELO TOR 2

LELO TOR 2

A világ első vízálló és újratölthető vibrációs péniszgyűrűje, mely a hasonló eszközökhöz képest 100%-kal erőteljesebb rezgést produkál. Együttlét közben használva a hölgyek és urak egyaránt élvezhetik a TOR 2 erőteljes vibrációját, melyet öt módban lehet használni. Rugalmas szilikonból készült, mely minden méretre kényelmesen illeszkedik.

ALIA

LELO ALIA

LELO ALIA

Sokoldalú és elegáns intim masszírozó, melynek egyszerű külseje számtalan lehetőséget rejt. Párok számára, vagy szóló használatra egyaránt kiváló, akár ajándéknak is tökéletes lehet ez a teljesen vízálló, orvosi szilikonnal bevont szexjáték. Az erőteljes motor hat különböző módon képes vibrálni, feltölthető telepekkel felszerelt típus.

ISLA

LELO ISLA

LELO ISLA

Csábító és simulékony vibrátor a mélyreható érzésért: ennek a kényeztetőnek már a látványa is szemet gyönyörködtető, ám ez csak előfutára annak, amit használat közben tapasztalsz! A szilikonból és ABS-ből készült játékszer teljesen vízálló, és kifejezetten a női test felépítésére lett tervezve. Egyszerű kezelőfelülete hat vibrációs mód beállítását teszi lehetővé, akkumulátora tölthető.

LYLA 2

LELO LYLA 2

LELO LYLA 2

A LYLA2 2 a világ legjobban teljesítő távirányítós vibrációs tojása, a LELO régebbi távirányítású masszírozójának továbbfejlesztése. Az előző modellben megismert, mozgásérzékelős SenseMotion technológia mellet háromszor akkora távolságból is irányítható, rezgése pedig 50%-kal erősebb. Belül viselve, vagy kívül alkalmazva, az újratölthető és vízálló LYLA 2 diszkrét mozdulatokkal vezérelhető.

ODEN 2

LELO ODEN 2

LELO ODEN 2

A világ legfejlettebb vibrációs gyűrűje, mozgásérzékelős vezérléssel. Az előző ODEN péniszgyűrű továbbfejlesztése szintén rendelkezik a forradalmi SenseMotion távvezérlő technológiával, így a vibráció akár a kéz dőlésszögével is állítható. Az új változat háromszoros távolságról is vezérelhető, rezgését 50%-kal felerősítették. Teljesen vízálló kialakítása mellett most már lehetőség nyílik a távirányító nélküli használatra, valamint a csomagban megtalálható egy zárt gyűrűs kiegészítő is az állóképesség növelésére. Tölthető elemekkel felszerelt.

A termékbemutató a http://szexszalon.hu/ jóvoltából készült. Köszönjük a figyelmet!