Kipróbáltam az afrodiziákumokat, itt az eredmény

2021.11.09.Egészség és Életmód

Az első merevedési zavaromat nagy szégyennel könyveltem el, és nem beszéltem róla senkinek. A mai napig emlékszem, ahogy az internetet bújva kerestem a lehetséges megoldásokat. Itt találtam rá az afrodiziákumokra.

Történelmileg a szerelem görög istennőjéről elnevezett afrodiziákumok közé olyan fantáziadús ételek tartoztak, mint a spanyol légy, az őrölt orrszarvú szarva és ritka növényi kivonatok. Szerencsére ennél normálisabb fogásokat is találtam, amit ki is próbáltunk a párommal. A keringési problémákkal küzdők számára igaz, hogy egyes élelmiszerek a Viagrához hasonló módon segíthetnek, mivel ellazítják az ereket és javítják a nemi szervek vérellátását, azonban nem érdemes csodát várni.

Ételek, italok vagy gyógyszerek?

A helyzet az, hogy amikor a legtöbb embernek az afrodiziákumok jutnak eszébe, akkor nem a tényleges aktusra szokott asszociálni, hanem a vágyra. És az egyik étel, amelyről régóta úgy gondolják, hogy segít ebben a vágyban, az a csokoládé. Nos, én kipróbáltam, többféle csokoládét is betömtünk, azonban az egyetlen érzés, a jóllakás volt. Az már más, amikor a csokoládé az emberi test bizonyos részeire kerül, de ez is csak a vágyban segít, az erekcióban nem mindig.

Ha a probléma az, hogy hiányzik a vágy, akkor van még egy megoldás: az alkohol. Több tanulmány is kimutatta, hogy az alkoholfogyasztás összefügg az izgalommal. De a szexuális teljesítményt is ronthatja! Szóval ennél a pontnál el kell dönteni, hogy ki mire vágyik. Szerintem az a legjobb, ha a hölgyek isznak egy kis alkoholt, hogy jobban kívánják a másikat, viszont nekünk, férfiaknak ennél komolyabb megoldásra van szükségünk.

Én inkább a gyógyszerekre esküszöm, ezek nem hagytak cserben sosem. A gyógyszer kiválasztása mindig az egyes emberek jellemzőitől és az orvos preferenciáitól függ. Igen, itt jön a rossz hír, mivel vényköteles gyógyszerekről van szó, így ahhoz, hogy kipróbálhasd a vardenafil vagy a sildenafil hatását, szükséged lesz az orvosodra. Ezt a kettőt ajánlom.

A fenti tartalom hitelességéért nem vállalunk felelősséget. A vélemény szerzője ismeretlen. Probléma esetén keressen fel egy orvost.