Szeretne Ön is hobbi lakberendezővé válni?

2013. június 30. 10:58.

Nagyon sokan szeretnék otthonukat kicsinosítani, de általában igen nehéz elvonatkoztatni attól, hogy mi az, ami nekünk személy szerint tetszik, és mi az, ami valóban jól áll a helyen. Hiszen teljesen másképpen kell kezelni egy amerikai konyhát, mint egy hagyományost, és az sem mindegy, hogy mennyi fény jut a szobába.

Nem egyszerű a lakberendezők dolga, de hogyha rászánunk egy kis időt és elvégzünk egy hobbi lakberendező tanfolyamot, akkor nagyon sokat lendíthetünk a munkán. Miért is érdemes elvégezni egy ilyen tanfolyamot? Először is fejlesztjük a szépérzékünket, megtanuljuk, hogy hogyan dekoráljunk, mi mihez illik, és az sem elhanyagolható tény, hogyha nagyon jók vagyunk, akkor soha többé nem lesz szükségünk lakberendezőre.

Ma az élethosszig tartó tanulást követjük, ezért sosem késő új dolgokba belevágni és megtanulni. A lakberendezés ráadásul egy olyan szakma, amit alapszinten bárki, bármilyen korban el tud sajátítani, és le tudja vetíteni a megszerzett tudást a saját lakására. Ki ne vágyna arra, hogy a barátai, ismerősei irigykedő pillantásokat vessenek ízlésesen berendezett otthonára? Valószínűleg mindenki erre vágyik.

Ráadásul ha megkérdezik, hogy ki csinálta, akkor azt mondhatjuk rá, hogy „Én!”. A jól kivitelezett lakás estében valóban büszkék lehetünk a végeredményre, ami egyáltalán nem biztos, hogy amatőr lesz.

A FlatArt lakásművészeti stúdió rendszeres időközönként, hétvégi oktatással, rugalmas időben szervez hobbi lakberendező tanfolyamot. A tanfolyam nem túl hosszú, így azok számára is elvégezhető, akik időhiányban szenvednek, és nem tudnak részt venni egy hosszabb kurzuson. A tanfolyam ára is igen jutányos, így akit érdekelnek a színek, a formák és lakásművészet, azoknak mindenképpen ajánlott elvégezni. Heti egy napon, néhány órában mindenki rá tud érni, hogy igazán hasznos ismeretekre tegyen szert, és belecsöppenjen egy teljesen új világba.

Szeretne Ön is hobbi lakberendezővé válni? - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: