SZÉP kártya elfogadóhelyek

2012. augusztus 6. 12:21.
SZÉP kártya elfogadóhelyek

A több szempontból is előnyökkel bíró SZÉP kártya töretlen népszerűségnek örvend megjelenése óta, mely elsősorban annak köszönhető, hogy más cafeteria elemekkel szemben felhasználási köre igen tág, így a jogosult munkavállalók biztosak lehetnek abban, hogy találnak majd a kínálatban, a SZÉP kártya elfogadóhelyek között olyat, mely szolgáltatásaival elnyeri tetszésüket.

A belföldi turizmus élénkítését, és ezáltal a gazdaság növekedését célul kitűző SZÉP kártya számos helyen felhasználható szabadidős tevékenységekre, vendéglátás, valamint szálláshelyek igénybevételére. Az egykori Üdülési csekket elfogadó szálláshelytípusok közül a szállodákban, panziókban, apartmanokban, vendégházakban és kempingekben történő szállásfoglalásakor érdemes érdeklődni arról, hogy a választott konkrét hely a SZÉP kártya elfogadóhelyek között szerepel-e.

Nem csak a tartózkodás költségeit spórolhatjuk meg azonban az említett béren kívüli juttatással, hanem a vendéglátás különféle területein is élvezhetjük annak előnyeit a pizzériákban, éttermekben, büfékben, sőt, még ételkiszállítás alkalmával is.

SZÉP kártya: Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhelyek

SZÉP kártya: Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhelyek: szepkartya.biz

Mivel a wellness és a sport szorosan kapcsolódik a szabadidős tevékenységekhez, és nagymértékben hozzájárulnak a rekreációhoz, így sporteszköz kölcsönzők, wellness szolgáltatók is elfogadóhelynek minősülnek, amennyiben csatlakoztak a rendszerhez.

A különféle szabadtéri rendezvények, előadások és belépők is finanszírozhatóak SZÉP kártyával, így akik eddig anyagi okok miatt nem tudtak részt venni bizonyos kulturális programokon, vagy a színházlátogatás költségeit szeretnék ilyen módon fedezni, azok számára is csak előnyökkel járhat a lehetőség kiaknázása.

SZÉP kártya elfogadóhelyek - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: