Lakberendező tanfolyam a Flat Art Lakásművészeti Stúdió jóvoltából

2011. szeptember 13. 16:56.
Lakberendező tanfolyam a Flat Art Lakásművészeti Stúdió jóvoltából

Mivel manapság egyre többen vannak, akik főiskolai, egyetemi diplomával se nagyon tudnak megfelelő állást találni maguknak, ezért egyre népszerűbbek lettek azok a tanfolyamok, melyek valamilyen kézzel foghatóbb szakmát is nyújtanak az embernek. A kreatív gondolkodást is igénylő tanfolyamok közül az egyik legfelkapottabb tanfolyamnak számít a lakberendező tanfolyam.

A lakberendező tanfolyam iránt elsősorban azok érdeklődnek, akik egyébként is nyitottabbak a lakberendezés iránt, szívesen töltik idejüket lakberendezési problémák megoldásával, még ha nem fogalmazzák meg magukban ezt a tényt ilyen konkrétan. A lakberendező tanfolyamok keretén belül általában alapos elméleti oktatásban részesülhetünk, melynek keretén belül megismerkedhetünk a különböző ábrázolási módokkal, betekintést kaphatunk a gépészeti tervezésbe, megismerhetjük a különböző lakberendezési üzletek választékát és ízelítőt kaphatunk ideális esetben arról is, hogy hogyan bánjunk ügyfeleinkkel.

A Flat Art Lakásművészeti Stúdió többféle lakberendező tanfolyamot is kínál az érdeklődők számára attól függően, hogy ki milyen mélységben szeretne elmélyülni a lakberendezés rejtelmeiben.

Akik csak hobbi szinten szeretnének megismerkedni a legfontosabb alapokkal úgy, hogy azokat azonnal saját lakásuk, irodájuk berendezése közben gyakorolhatják is, azoknak elsősorban a hobbi lakberendező tanfolyamot javasoljuk.

Akik viszont főleg gyakorlati szempontból szeretnének bepillantást nyerni a lakberendező szakma rejtelmeibe és rendelkeznek is már valamilyen lakberendezéssel kapcsolatos előképzettséggel, azoknak ideális lehet a gyakorlati lakberendező tanfolyam. Ennek a képzésnek a keretén belül a hallgató bekapcsolódhat a cég aktuálisan futó projektjeibe és így tapasztalhatja meg, hogy az egyes munkafázisokban milyen teendők, milyen feladatok várnak egy lakberendezőre.
A cég három munkatársa már több száz belsőépítészeti problémára talált megoldást, így biztosan állíthatjuk, hogy tanfolyamaikon szemléletes gyakorlati példákkal szolgálhatnak a tanulni vágyók számára.

Lakberendező tanfolyam a Flat Art Lakásművészeti Stúdió jóvoltából - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: