Közel öt millióan választották a Samsung Note 4-et!

2014. november 7. 11:35.
Közel öt millióan választották a Samsung Note 4-et!

Szeptember végén debütált a Samsung legújabb csúcsmobilja, a Note 4, kis hazánkban október 17-e óta kapható. Az október végi információk szerint már több mint 4,5 millió darab fogyott el belőle világszerte, ez a szám pedig minden bizonnyal emelkedni fog.

Nem törik meg a Samsung sikere..

November 3-án jelent meg az Android 5.0 Lollipop, a Samsung Galaxy S5 mellett a Note 4 is ezt az operációs rendszert fogja megkapni. Alig néhány hete lehet kapni a Note 4-et, de máris közel 5 millióan váltottak erre, legalábbis ázsiai források szerint. A kínai verzió dualSIM-es, ez a változat alig pár napja jelent még csak meg.

Sok helyen lehet olvasni, hogy a Samsung termékei már nem fogynak olyan jól, mint korábban. Erre a 4-es Note mindenképpen rácáfol, ugyanis nagyon sok helyen jobban teljesít az új telefon, mint az elődje. Ugyan a Note 3-ból anno darabszámra több fogyott, ugyanennyi idő alatt 5 milliót sikerült eladni, de azt a telefont sokkal szélesebb körben lehetett anno beszerezni. A Samsung célja, hogy a vadiúj darabból 11 milliót adjanak el, mégpedig az idei év végéig.

Az új Samsung Galaxy Note – A 4-es

Az új Samsung Galaxy Note – A 4-es

Mit tud a Note 4?

5,7”-es Super AMOLED Plus érintőkijelzővel rendelkezik, 2560*1440 képpontú, 16 millió színű, operációs rendszere jelenleg az Android 4.4.4. A képaránya 16:9, a képernyő kapacitív. A készülék kesztyűben is használható, ráadásul az S Pen elnevezésű tollal egyszerűen lehet írni és rajzolni. Kamerája 16 megapixeles hátoldali, és 3,7 pixeles előlapi, képes 120 fokos önarckép módra is. Ami a videókat illeti, 4KUHD felvételre képes, 30 képkockát tud másodpercenként rögzíteni, támogatja a HD felbontást. Az internet 4G/LTE 300/50 Mbps.

Belső memóriája 32 GB, de lehet bővíteni legfeljebb 128 GB-os memóriakártyával.

A készülék mindhárom szolgáltatónál megtalálható. A Telekom új előfizetéssel a legolcsóbban 107. 760.-ért, a Telenornál online rendelve, a legdrágább díjcsomagban már 58.990.-ért elvihető, de 22 hónapig kell még 2.681.-ot fizetni. A Telenornál ajándék fejhallgatót adnak hozzá. A Vodafone-nál a Samsung Galaxy Note 4 NFC már 1.-ért vihető, 10.000.-os készülék havidíjjal és 9.900.-os előfizetési díjjal.

Közel öt millióan választották a Samsung Note 4-et! - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: