Karácsony, pár nélkül?

2014. november 15. 18:23.
Karácsony, pár nélkül?

Sokan töltik szerelem nélkül a Karácsonyt. A család, a szeretet ünnepe közeledik, és egyre többen érzik úgy, hogy magányosan fogják tölteni az ünnepeket. Hogyan találjunk társra rövidebb idő alatt?

Ne legyünk magányosak!

Nem jó érzés a szeretet ünnepén egyedül lenni, és a férfiak is és a nők is boldogok, ha a családtagjaikon kívül a hőn szeretett személyt is megajándékozhatják. Már nincs sok idő hátra az ünnepekig, ha nem akarjuk egyedül tölteni az ünnepeket, akkor kapcsoljunk komolyabb fokozatra az ismerkedés terén.

Hol ismerkedjünk?

Ismerkedni szinte bárhol lehet, a buszon, egy kávézóban, a vonatra várva, egy bárban, vakrandin, vagy akár az online világban, a kérdés az, hogy ki mennyire bátor.  Lányoknál egy kicsit furcsább, ha fiúkat szólongat le az utcán, de akár egy ártatlannak tűnő „Mennyi az idő?” vagy „Mikor megy a következő pesti busz?” kérdésekből is elindulhat valami. Nem szükségszerűen, persze, de azért ezeket a kapukat is érdemes nyitva hagyni. A fiúknak ilyen téren talán könnyebb, hiszen ha kellemes hangnemben próbál ismerkedni, és a lány is vevő rá, akkor folytatódhat komolyabb szinteken az ismerkedés. Ha egyedül nem megy, kérjük meg a barátokat, ismerősöket, hogy csináljanak közös programokat, esetleg még egy-egy vakrandi megszervezésében is segíthetnek.

Ha minden kapu bezárult, vagy az ismerősök se tudnak senkit ajánlani, akkor megpróbálhatjuk az internetes társkeresést is, sosem lehet tudni, hogy hol fog ránk köszönteni a szerelem.

Bárhol ránk találhat a szerelem

Bárhol ránk találhat a szerelem

Ha ennek ellenére se találunk párt?

Próbáljunk meg nem csüggedni, és az ünnepek közeledtével a boldog dolgokra, a családra, a barátokra fókuszálni. Próbáljuk meg nem görcsösen akarni a párkeresést, akkor sokkal könnyebben fog menni. Csak azért, mert Karácsonykor egyedül vagyunk, az nem azt jelenti, hogy hosszú távon magányosak leszünk. Próbáljunk meg pozitívan tekinteni a jövőbe, és akkor minden bizonnyal hamar ránk fog találni az új szerelem.

Karácsony, pár nélkül? - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: