Jakuzzi, az egészség és szépség megőrzője

2013. július 29. 12:40.

A jakuzzi (más néven hidromasszázskád vagy masszázsmedence) nemcsak stresszoldásra kiváló, hanem a segítségével sokkal szebbek lehetünk, és megőrizhetjük egészségünket, szépségünket egyaránt. Elég napi tizenöt percet használni ezt a fantasztikus medencét, és amikor kiszállunk belőle, úgy érezhetjük magunkat, mintha újjászülettünk volna.

Ki ne vágyna minimális stresszre, szép bőrre, egészségre? A masszázsmedencék megtestesítik mindezt, és hosszútávon érezhetjük a jótékony hatását.

A masszázsmedence a vízzel és a levegővel éri el a masszírozó hatást. Az izmok és az ízületek mentesülnek a terhek alól, így akiknek bármiféle ízületi problémáik vannak, kiváló megoldás pihentetni őket a masszázskádban. Reumás fájdalmak esetén, időseknek is sokat segíthet. Azok számára, akik valamilyen vérkeringési vagy anyagcsere problémával rendelkeznek, szintén jó dolog befeküdni a jakuzziba.

A testhőmérséklet megemelkedik, a vérkeringés normalizálódik, gyorsul, a sejteknek szállított oxigén megnő.

Képes a stresszt oldani. Akár napi 15-20 perc is elég, hogy elmúljon a migrénes fejfájás, az egyéb krónikus fájdalmak, amik a stressz miatt alakultak ki a szervezetben. Nem mellesleg fantasztikus érzés egy hosszú nap után megmártózni a meleg vízben, és hagyni, hogy regenerálódjunk testileg és szellemileg egyaránt.

A hidromasszázs segít megelőzni a visszerek és a narancsbőr kialakulását. A masszázs segíti a méreganyagok távozását a szervezetből, így megelőzhető a visszeres láb vagy a narancsbőr kialakulása. Általában a nőket érinti a narancsbőr, de a férfiaknál is kialakulhat, és nemcsak a molett emberek szenvedhetnek miatta, hanem a vékonyak is.

El lehet járni wellnessközpontokba is lazítani, de rendszeres használat esetén érdemes elgondolkodni a beépíttetésen. Így ki sem kell mozdulni a lakásunkból, mégis élvezhetjük a hidromasszázs áldásos hatásait.

Jakuzzi, az egészség és szépség megőrzője - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: