Így vonzhatod be az életedbe a nagy Ő-t

2019. február 9. 14:14.
Így vonzhatod be az életedbe a nagy Ő-t

Arról álmodozol, hogy ebben az évben végre már nem fogsz egyedül menni nyaralni és a születésnapodat se egyedül fogod megünnepelni? Lehetséges hogy ez idáig egyszerűen elkerült a szerencse, már ami a szerelmi életedre vonatkozik. Ha az elmúlt év nem volt valami szerencséd a párkapcsolatok terén, könnyen lehet, hogy itt az idő, hogy változtass a hozzáállásodon és a párkeresési taktikáidon, hiszen könnyen lehet, hogy csak néhány dologra kell odafigyelj azért, hogy idén tényleg már megtaláld az igazit!

Míg eddig szó szerint kerested-kutattad életed szerelmét, addig most törekedj arra hogy 2019-ben célnak tűzd ki azt, hogy megtalálod őt és figyelj arra, hogy ezt pozitív gondolataiddal is folyamatosan alá tudd támasztani.

Mi múlik a gondolatainkon?

Növeld meg a potenciális erődet egy kapcsolathoz 😉

Ha egyfolytában azt bizonygatod, hogy te már tényleg örökké boldogtalan leszel és egyedül fogsz élni, nagy valószínűséggel így is lesz, hiszen sajnos folyamatosan ezt a negatív gondolatod erősíted meg magadban, így egyszerűen ezt fogod bevonzani. Gondolatainkra és arra hogy mikor mire koncentrálunk nagyon fontos, hogy párkereséskor még jobban odafigyeljünk, hiszen amilyen könnyen be tudjuk vonzani a rossz kapcsolatokat, olyan könnyedén tudjuk az univerzum segítségével megtalálni álmaink társát is. Nagyon fontos, hogy már az elején átgondoljuk, mire és kire van szükségünk.

Mire is van szükséged valójában?

Tisztázzuk magunkban, milyen kapcsolatot keresünk, illetve ki az a férfi vagy nő, aki igazán boldoggá tudna tenni bennünket. Akár fejben, akár írásban állítsunk össze egy „kívánságlistát” amelybe mindent felsorolunk, amit remélni merünk a leendő kapcsolatunktól. Ezen a listán szerepeljen a jövendőbelid külső és belső tulajdonságai és az is, hogy hol, hogyan fogtok megismerkedni. Miközben ezeket a fontos tényezőket felsorolod, próbálj meg minél jobban koncentrálni arra, hogy mit vársz ettől a kapcsolattól és próbáld meg beleélni magad abba a helyzetbe, amit szeretnél elérni. Képzeld el és éld bele magad abba, hogy egy Boldog, harmonikus kapcsolatban élsz álmaid férfijával vagy nőjével és koncentrálj minél erősebben arra, hogy ez 2019-ben valóban be fog következni.

Ha a kívánságlistát sikeresen összeállítottad, vegyél elő még egy lapot, amire fel tudod azt is sorolni, amit te tudsz ebbe a kapcsolatba belerakni. Sorold fel, mik azok a tulajdonságaid, melyeken változtatni szeretnél az elkövetkező évben. Például, hogy nyitottabb leszel az új dolgokra, keresel egy új hobbit vagy hogy törekedni fogsz a pozitív életvitelre. Miután mindkét lista a kezedben van, keress az otthonodba egy olyan pontot, ahova jól látható helyre ki tudod őket helyezni.

A hely kiválasztása nagyon fontos, hiszen a lakás olyan területére kell kitenned a két listát, ahol könnyedén át tudod futni akár naponta többször. Miközben átolvasod az általad írt listát, folyamatosan megerősíted magadban az a gondolatot, hogy idén már tényleg megtalálod az igazit, akivel minden bizonnyal le fogod tudni élni az egész életedet. Ha sokszor elképzeled azt, milyen érzés boldog párkapcsolatban élni és hogyan fogsz viselkedni életed párjával, sokkal hamarabb beköszön ez az illető az életedbe, mint ahogy azt gondolni mered.

Így vonzhatod be az életedbe a nagy Ő-t - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: