Gépkölcsönzés Ma

2011. december 2. 12:16.

A gépek az embert régóta, már az ókor óta segítik munkájuk elvégzésében és ez nincs másképp ma sem, csak a választék lett óriási, illetve a technológia fejlődött egyre precíziósabbra. Az egészen apró, miniatűr gépektől elkezdve a hegyeket elhordó eszközökig végtelen a sor és az igény. Ez azaz igény, amely alapot nyújtott a gépkölcsönzés beindításának is.

Akkor költséghatékony a gépkölcsönzés igénybe vétele, ha nem hosszú távú munkákra vennék igénybe egy adott eszközt, illetve a megtérülés nem lenne kimutatható egy új eszköz beszerzése és az adott munka elvégzésének függvényében. Gondoljunk egy időszakos munkavégzésre, mint amilyen egy lakásfelújítás, ahol szükségünk lehet akár egy benzinmotoros betonvágó flexre, vagy egy nagy teljesítményű ütve fúróra, amelyeknek a megvásárlásra soha nem térülne meg saját célú felhasználás esetén. Persze nem mindenkinek van szüksége óriási és hangos gépekre, így például virágzik a takarítógép kölcsönzés is, ami sokkal gyakoribb gépkölcsönzési forma, mint az előbb említett építőipari felhasználás.

Érdemes belegondolni, hogy egy áttombolt házibuli után másnap csak azt vesszük észre, hogy ital és étel foltok vannak mindenhol, ilyenkor nyílván nem a legközelebbi műszaki áruházba érdemes elrohanni és megvásárolni egy több tíz vagy százezres takarítógépet, hanem olcsóbb és célszerűbb azt egyszer kikölcsönözni a legközelebbi gépkölcsönzőből és néhány ezer forintos áron igénybe venni azt. Nagyobb gépek esetén a bérbeadást biztosító cégek a házhozszállítást is magukra vállalják, ha szeretnénk, ami nagy könnyebbséget jelent, ha nem rendelkezünk gépkocsival, vagy nem az autónkat szeretnénk összepiszkolni. Fontos még megemlíteni azt is, hogy ezek a gépek folyamatosan karban vannak tartva, így az ügyfél mindig kifogástalan állapotú eszközt kap a kezébe.

Tehát a felhasználási terület szinte végtelen, kezdve a leghétköznapibb tevékenységektől egészen a legmeghökkentőbb felhasználásig. A gépkölcsönzés így tehát egy hasznos szolgáltatás, amit bátran vehetünk igénybe, komolyabb fenntartások nélkül is, legyen az egy habverő vagy egy termetes betonkeverő, biztosak lehetünk benne, hogy nem hibáztunk, mikor igénybe vettük ezt a költségkímélő szolgáltatást.

Gépkölcsönzés Ma - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: