Fiúként tényleg ciki, ha a lány szexuálisan tapasztaltabb

2019. június 22. 12:15.
Fiúként tényleg ciki, ha a lány szexuálisan tapasztaltabb

A szüzesség elvesztésének kérdése minden esetben egy kínos dolog. A fiúk helyzetében ez még inkább, főleg akkor, ha megtudják, hogy olyan lánnyal vannak együtt, aki már jóval tapasztaltabb nála e téren. Minden fiú szeretné a tapasztaltabb macsót adni, ám nem könnyű ezt egy ilyen helyzetben összehozni, hiszen teljesen természetes, hogy ilyenkor a fiú elkezd izgulni, és ideges lenni.

„El fogok rontani valamit!” „Béna leszek!” „Túl hamar el fogok élvezni!”

Felesleges ezeken a dolgokon napokon át idegeskedni. Ha a lány rákérdez a dologra, az a legjobb ha az ilyen helyzetekben az észjátszás helyett inkább őszinte vagy a lánnyal, és egész egyszerűen elmesélted neki azt, hogy még szűz vagy. Hidd el, semmivel sem fog téged kevesebbnek tartani mint korábban.

Az izgulás még belefér, de a görcsös idegeskedés már nem

Mivel a lányok sokkal jobban szeretik a magabiztos pasikat, mint a félénk, és visszahúzódó fiúkat, egyáltalán nem szükséges kimutatnod izgulásodat, és félelmeidet. Ahelyett hogy túl izgulnád a dolgot, és az egészből egy kellemetlen, és feszült szituáció alakulna végül ki, próbáld meg ebből is kihozni a maximumot. Ha a lány megtudja, hogy ő a tapasztaltabb szexuális téren, könnyen előfordulhat, hogy át szeretné majd venni az irányítást, ám ettől a dologtól ( főleg az első alkalommal) egyáltalán nem kell tartod. Ha annyira félsz, hogy merevedési problémáid vannak, akkor segítsd egy kicsit a potenciádat, hogy igazán megmutasd, mire vagy képes.

Egy szexuálisan tapasztalt lány nagyon sok olyan dolgot tud tanítani neked az első alkalommal, melyet a későbbiekben még kamatoztatni tudsz majd. Ha a lány tehát ezután picit jobban át szeretné venni az irányítást, nem is érdemes ellenkezni. Feszülten, túl izgatottan, és idegesen valószínűleg egyébként sem tudnád túlságosan élvezni a dolgot, hiszen csak azon izgulnál, hogy mikor, mit rontasz majd el.

Tanulj a lánytól, és szerezz tapasztalatokat

Az ellazulás az első alkalommal nem csak a lányok, de a fiúk esetében is nagyon fontos lehet! Jobb ha az idegeskedés helyett veszel inkább néhány mély levegőt, és megpróbálsz teljesen megnyugodni. Sokak szerint az sem túl szerencsés, ha az első aktus alkalmával a fiú folyamatosan hangoztatja azt, hogy ő tapasztalatlan, és nem tudja mit hogy kell csinálni. Nem érdemes elsunnyogni hogy még szűz vagy, egyáltalán nem kell előadni hogy már „X” lánnyal lefeküdtél, de nem is kell folyamatosan azt hangoztatni az aktus során hogy béna vagy.  Még akkor se ha legbelül valóban nagyon ideges vagy azért, hogy hogy fogsz teljesíteni.

Ne feledd, a lelkes tanítványok mindig jobban be fognak jönni a tapasztaltabb csajoknak, mint azok akik folyamatosan nyafognak szex közben, hogy nem tudják mit kell csinálni.  A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy tanulsz a lánytól, és folyamatosan figyeled a reakcióit, hiszen ebből tudod csak eldönteni azt, hogy jó-e számára az amit csinálsz. Ne feledd, hogy az első szexuális élmény nagyon meghatározó lesz a későbbiekben számodra, így nyugodtan kérdezd meg a lányt, hogy élvezi-e az amit éppen csinálsz, ha nem vagy biztos a dologban. Ha pedig egyszer csak úgy érzed, hogy eleget tanultál, és eljött az idő, akkor nyugodtan vedd kezedbe a dolgot, és vedd át a lánytól az irányítást

Fiúként tényleg ciki, ha a lány szexuálisan tapasztaltabb - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: