Filmnézési szokások

2014. január 6. 10:17.
Filmnézési szokások

Filmeket nézni mindenki szeret. A kínálat óriási, stílusból is rengeteg létezik, így biztosan mindenki megtalálja a számára legközelebb álló stílust.

Mozi

Amióta egyre népszerűbbek a 3D-s filmek, azóta fellendült a mozi piac, hiszen nem mindenki engedhet meg magának egy drága televíziókészüléket. A mozizásnak megvan a maga varázsa, sajnos azonban nem túlságosan olcsó mulatság.

Otthoni filmnézés

A tévé vagy a számítógép előtt ülve is tudunk filmeket nézni. Érdemes az üzletekben az akciós filmeket nézni, rendkívül jó áron lehet beszerezni sok filmet, csak körültekintőnek kell lennie. A legmodernebb tévék már arra is képesek, hogy a saját belső tárhelyükre mentsék a filmeket, így nincs szükség külön felvevőre. Az ilyen tévék előnyei, hogy be is lehet őket időzíteni, egyáltalán nem kell még csak otthon sem lennünk, hogy felvehessük a filmet.

Bár ma Magyarországon enyhítettek valamelyest a torrentezésekkel és letöltésekkel kapcsolatos jogszabályokon, még mindig tilos jogvédett tartalmakat megosztani a világhálón. Hazánkban elsősorban azokat büntetik meg, akik üzletszerű tevékenységként osztanak meg filmeket és egyéb, jogvédett tartalmakat.

Sokan járnak még mindig moziba, de az egyre dráguló árak miatt sokan inkább otthon maradnak

Sokan járnak még mindig moziba, de az egyre dráguló árak miatt sokan inkább otthon maradnak

Az online filmnézésben az a jó, hogy semmiféle le- vagy feltöltés nem szükséges. Egyszerűen csak rá kell keresni a kérdéses mozi nevére, és már lehet is nézni. Egyetlen egy dolog kell hozzá, megfelelő plugin, de még ez sem feltétel. Az internetes mozizás rendkívül egyszerű és gyors. Sőt, nemcsak számítógépen tudunk így nézni mozikat, hanem akár okostelefonon vagy táblagépen, ha támogatja a video formátumot.

Természetesen az online filmek nem adják vissza egy-egy mozi hangulatát, de megszabadulhatunk az állandó reklámoktól, ráadásul olyan darabokat is megtekinthetünk, amik régebbiek, és a televíziók nem játsszák, vagy csak nagyon ritkán.

Filmnézési szokások - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: