Férfi parfüm ajándékba

2013. április 14. 09:46.

Nincs egyszerű dolga a hölgyeknek, ha szívük kedvesének vagy közvetlen családtagjának szeretne parfümöt vásárolni. A parfüm kiváló ajándék lehet szülinapra, névnapra, Karácsonyra is, csak jól kell választani.

Természetesen oda a meglepetés, ha elmondjuk az ajándékozottnak, hogy mivel szeretnénk meglepni őt. Mindazonáltal akkor semmiképpen nem lőhetünk mellé, ha ő maga mondja meg, hogy milyen illatra is vágyik. A parfümök ajándékba való vásárlásának a legnagyobb hátránya, hogy tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, milyen illatra is vágyik a férfi, ha pedig a saját szaglásunk után megyünk, elképzelhető, hogy számunkra tetsző, számára viszont kevésbé tetsző illatot sikerül választani.

Jó megoldás lehet kicsit kutakodni az illető fürdőszobai szekrényében, és feljegyezni a látottakat. Így biztosan olyan parfümöt fog kapni, amit már megszokott és szeret, ezzel nem lőhetünk mellé. Arra azért figyeljünk, hogy azokat írjuk fel, amikből megfelelő mennyiség hiányzik, elképzelhető, hogy néhány üvegcse csak úgy áll ott, talonba, mert nem tetszik neki az illat. Akár meg is szagolhatjuk a fürdőszobaszekrényen található illatokat, bár nem valószínű, hogy ha több van, akkor meg tudjuk jegyezni addig, míg el nem megyünk a boltba körülnézni.

Ha mindenképpen új illattal szeretnénk kedveskedni férfi ismerősünknek, akkor érdemes az eredeti illatához hasonlót választani. A parfümériában szagoljuk meg az eredeti választását, és ahhoz passzoló illatot válasszunk. Nem rossz ötlet más férfiismerős vagy családtag segítségét kérni a vásárláshoz, bár valószínűleg a két ember ízlése eléggé eltérő.

Ha nagyon tanácstalanok vagyunk, lehet, hogy érdemes előbb a parfüm deo spray változatát megvenni sokkal olcsóbb áron, amit akár előzetes ajándékként oda is adhatunk, így hamar kiderül, hogy tetszik-e neki az illat, vagy sem.

Ha megvan a kiválasztott illat, nézzünk szét több drogériában, parfümériában és az internetes webáruházakban is, mert elképzelhető, hogy sokkal jutányosabb áron juthatunk hozzá, mintha egyből megvennénk ott, ahol megláttuk.

Férfi parfüm ajándékba - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: