Ezek a legnagyobb tabutémák, melyeket soha ne hozz fel az első randin

2019. június 22. 10:11.
Ezek a legnagyobb tabutémák, melyeket soha ne hozz fel az első randin

Az első randi, és az első megbeszélt találkozás alkalmával mindig nagyon sok minden kiderül mindkét félről. Általában az első 10 perc elegendő ahhoz hogy tudjuk: Szeretnénk-e komolyabb kapcsolatot a másik féltől.

A hölgyek persze megpróbálják a legjobb formájukat hozni, kicsinosítják magunkat, kisminkelik magunkat, megcsinálják a frizurájukat, és felveszik a legszebb ruhájukat. Az izgulás, és a félelem talán addig nem is csillapodik, míg nem találkozunk az illetővel, és nem találjuk meg a közös hangot. Az első randevú jó, ha egy nyugodt, csendes helyen történik meg ahol a két félnek lehetősége van beszélgetni egymással, ezáltal kicsit elkezdhetik megismerni a másik felet. Ebből kifolyólag nem számít tökéletes randihelyszínnek egy zsúfolt fesztivál, egy buli, de még a mozi sem. Bár a közös szórakozás, és a filmezés is jó ötletnek tűnhet, de ebben a helyzetekben lássuk be, nem a beszélgetés az elsődleges, ám a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen már az első randevú alkalmával is.

Jó ha egy csendes bisztrót, kávézót, vagy esetleg éttermet nézünk ki, ha el szeretnénk hívni a kiszemeltünket randizni. Az első randevú alkalmával rettentő sok mindent megtudhatunk egymásról, és a felek néha akaratlanul is kiadhatnak magukról olyan információkat, mellyel még bőven ráértek volna várni. Van néhány téma, melyet feldobunk az első randin, akkor biztosak lehetünk benne hogy nem lesz második.

Az exek

Vannak olyan témák, melyeket ha felhozunk a randi alkalmával, pillanatok alatt tönkretehetjük annak jó hangulatát. A legnagyobb tabutéma egyértelműen a volt barátok, barátnők, élettársak , szeretők. Azt természetesen ki lehet deríteni óvatos puhatolózással, hogy az illető mióta egyedülálló, sőt arra is rákérdezhetünk, hogy mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolata, ám ennél jobb ha nem megyünk tovább. Nem szükséges részletezni, mikor ment tönkre az előző párkapcsolatunk, illetve hogy ki mekkora hibákat követett el bennük. Ezekhez a dolgokhoz senkihez semmi köze, és akkor se jövünk jobban ki a helyzetből, ha be akarjuk bizonyítani azt, hogy az exünk volt a hibás, és mi a végsőkig kitartottunk mellette.

Politika

A politikai nézeteinket teljesen felesleges részletezni az első, de még a második randevú alkalmából is. Nem is kell felhozni semmit ezzel kapcsolatban, hiszen nagy valószínűséggel csak rontani fogunk a helyzetünkön. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a másik fél sem azért jött el velünk randizni, hogy egy kellemes, hangulatos étterembe éppen politizálni álljunk neki, és szidjuk vagy éppen kampányoljunk a különböző pártok ellen/mellett. Kerüljük a negatív témákat, és a negatív megnyilvánulásokat, legyen szó bármiről.

A gyerekvállalás

Azt természetesen nem túlzás közölni, hogy mennyire komoly kapcsolatot keresünk, és jó ha időbe jelezzük a másik félnek hogy a szándékaink komolyak és nem csak egy egyéjszakás kalandot tervezünk vele. Az viszont rendkívül elrettentő lehet ha hirtelen bejelentjük azt, hogy x hónapon, vagy éven belül kisbabát szeretnénk. Ez egy olyan téma melytől az első randin még egyáltalán nem kell szó essen, és éppen ezért rengetegen rettegnek is ettől a témától.

Szponrozáció: kamagra-rendeles.org

Ezek a legnagyobb tabutémák, melyeket soha ne hozz fel az első randin - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: