Az automatizált garázskapuk előnyei

2013. április 25. 14:59.

Nagyon kellemetlen érzés tud lenni, amikor mínusz fokokban, a hóban az ember keresgéli a garázskulcsot, hogy végre be tudjon állni az autójával, mindenki járt már így. Szerencsére ma már létezik egy kiváló megoldás, az elektromos garázskapuk nagyban megkönnyítik az életünket.

A toló és úszókapukat, garázskapukat mind lakossági, mind ipari környezetben megtalálhatjuk, más motorikus eszközök pedig csak ipari környezetben lelhetőek fel, ilyenek például a sorompók vagy a fotocellás ajtók.

Mik is az automatizált kapuk előnyei? Nagyon kényelmes, hiszen ki sem kell szállni az autóból, a távirányító segítségével akár messziről is kinyithatjuk a garázsajtót. Nem szükséges plusz kapukulcsot vinni magunkkal, és az a veszély sem fenyegeti az embert, hogyha otthon marad a kapukulcs, és nincs, aki kinyissa, akkor az utcán kell parkolni. Érdemes a kesztyűtartóban vagy az autó használói számára frekventált helyen tartani a kapunyitót. Ha többen használják a járművet, akkor sem kell egyenként mindenkinek kapunyitót hordoznia, elég egy darab az egész családnak.

Egyetlen gombnyomással nyílik és záródik az ajtó, lehetetlenség elfelejteni lezárni a kaput, ami a hagyományos ajtó esetében gyakrabban előfordulhatott. A kapunyitó távirányítók használata roppant egyszerű, bárki könnyedén tudja használni, akár az idősebb korosztály is. Ha több távirányítóra van szükség, az újak klónozhatóak.

Az automatizált garázskapuk esztétikusak, többféle típusban lehet választani (például szankcionált vagy billenő), sokféle színben és mintázatban érhetőek el. Biztonságtechnikailag nagyon megbízható termékek, biztosan nem felejtjük el kiszállás után lezárni az ajtót.

Sok családi házban nem rendelkezik garázzsal, hanem egyszerűen csak a kertben parkolják le a járművet. Nem pusztán a garázst van lehetőség automatizálni, hanem az egyszerűbb egyszárnyas és kétszárnyas kapurendszerek is választhatóak.

Az automatizált garázskapuk előnyei - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: