A Freemail levelezőrendszer

2013. április 26. 15:52.

A Freemail az egyik legnépszerűbb hazai levelezőrendszer. A freemail szó magyarul ingyenes levelet jelent, így könnyedén kitalálhatjuk, hogy a szolgáltatásért semmit sem kell fizetnünk. Ma már feltétlenül szükséges mindenki számára egy e-mail cím, amelyen elérhető. A Magyar Telekom tulajdonában lévő Freemail kiváló megoldás lehet mindazok számára, akik egyszerű kezelőfelületű, magyar nyelvű oldalon szeretnék a levelezéseiket intézni.

A nagyjából százezer e-mailt tárolni képes, 10 GB tárhelyű levelezőrendszer azok számára is ideális, akik sűrűn váltanak levelet. A nagy tárhely előnye, hogy nem szükséges folyamatosan törölnünk a helyet, hogy elférjenek az újabb levelek a postaládánkban, megőrizhetjük őket akár évekre visszamenőleg is.

A Freemail kiváló vírus- és spamszűrővel rendelkezik, így a kéretlen levelek egy másik mappában tárolódnak, nem a beérkezett üzeneteink között. Érdemes rendszeresen ellenőrizni a spam mappát, ugyanis előfordulhat, hogy véletlenül keveredik oda egy fontos levél.

Freemailes ismerőseinknek lehetőségünk van óriáslevelet küldeni, ami 1 GB méretű lehet. Nagy előnye, hogy nem szükséges külön e-mailekben csatolni a különböző képeinket, videóinkat, nagyobb méretű fájljainkat, hanem egyszerűen csak elküldjük egyben óriáslevélként. Extra szolgáltatásként lehetőség van sms értesítés kérésére is, ami mindig jelez üzenetben, ha új e-mailünk érkezett.

Regisztráláshoz meg kell adnunk a személyes adatainkat, választanunk kell felhasználónevet és jelszót is. A regisztráció teljesen egyszerű, azok számára is könnyedén elkészíthető, akik nem túl járatosak a számítástechnika világában. Miután kész a regisztráció, beléphetünk a megadott felhasználónevünkkel és jelszavunkkal, és akár meg is kezdhetjük az első e-mailünk írását.

Fontos tudni, hogy a Freemail szolgáltatónál, ha 90 napig nem lépünk be a rendszerbe, a fiók inaktívvá válik, és törlődnek a postafiókban lévő üzenetek. A 90 nap letelte után is van lehetőség belépni és újra használni a levelezőrendszert, de a régi leveleket már nem lehet visszahozni. Lehetőség van végleges törlésre is, ha már nem szeretnénk többet használni a rendszert.

A Freemail levelezőrendszer - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: