5 tipp a merevedési zavarra

2022. március 24. 12:35.
5 tipp a merevedési zavarra

Nem csak a kék tabletták segíthetnek a szexuális problémákkal küzdő férfiaknak. Más (természetes) élénkítőszerek mindenki számára elérhetőek.

Az 1998 óta forgalmazott híres kék tabletták reménysugarat jelentettek (és jelentenek); azonban lehetséges mellékhatásaik, magas áruk és a kínos vásárlásuk azt jelenti, hogy a megoldást néha a gyógyszertáraktól távol kell keresni.

  1. Az olívaolaj

Az olívaolaj mindennapi fogyasztása nem véletlenül kerül a mediterrán értendbe. Jót tesz a szívnek, valamint az érrendszeri rendellenességek is, ami a merevedés hátterében állhat. A szakértől úgy tartják, hogy a férfiak kellemetlenségét 80%-ban valamilyen érrendszeri probléma okozza.

  1. A cigaretta nem segít

A dohányzó férfiaknál nagyobb a kockázata annak, hogy az erekciós problémák befolyásolják őket, és minél több cigarettát szívnak, annál nagyobb a kockázat. Ezt állítja a Tulane Egyetem (Louisiana, USA) 2007-es tanulmánya. Az elemzés, amely több mint 7000 kínai férfi 2000 és 2001 közötti vizsgálatán alapul, hozzátette, hogy az országban az esetek 22,7%-a a dohányzásnak tulajdonítható.

  1. A mozgás fontossága

Ha valaki merevedési problémáktól szenved, nem szabad a kanapén feküdnie. A sport javítja a vérkeringést és ezáltal a teljesítményt. Azonban fontos kiemelni, hogy bármelyik sportág jó, kivéve a kerékpározást.

  1. Gyógynövényszakértők

Az arginin egy aminosav, amely a gyógyszerekhez hasonlóan növeli a szexuális együttléthez szükséges véráramlást (persze azokhoz képest kisebb mértékben). Az arginin olyan fehérjében gazdag élelmiszerekben található, mint a szója, a barna rizs, a csirke, a diófélék és a tejtermékek – és természetesen sok gyógynövényes üvegben. Akár ezt is ki lehet próbálni.

  1. Lazítás: meditáció

A stressz számos egészségügyi rendellenességért felelős, beleértve az erekciót. És nem csak ez: az impotencia stresszt okozhat a szenvedő számára, így ez egy ördögi kör. Próbáljunk megszabadulni a szorongástól: lazítsunk, végezzünk rendszeres légzőgyakorlatokat, próbáljunk meg elszakadni a munkától és relativizáljuk a problémákat. Látni fogjuk, hogyan emelkedik a hangulat.

5 tipp a merevedési zavarra - Hozzászólások

Még nincsen hozzászólás.

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés: