X-faktor 2012. vs. The Voice Magyarország

2012. augusztus 16. 08:31.
X-faktor 2012. vs. The Voice Magyarország

Ismételten csak a szokásos médiaháborúról van szó. RTL Klub vs. TV2. Most azonban érdemes kicsit kitérni a részletekre. Ugyanis általában az rtl szokta vezetni a nézettséget, most az a helyzet állt elő, hogy az x-faktor már a 3. szériát koptatja, addig itt van egy egészen új dolo, még pedig a The Voice. Melyet stílusosan Magyarország Hangjaként szoktak még emlegetni.

Nos, 2012. őszén ki fog derülni, hogy melyik tehetségkutató showt néznek majd többen. Ez függhet attól is, hogy vajon egy napon, egy időpontban lesz-e a 2 műsor, vagy a korábbi hibáikból tanulva külön napra osztják be maguknak a kereskedelmi csatornák. Itt valószínűleg az lesz szerencsésebb helyzetben, aki a szombati napot sajátítja ki. Talán nem lepődünk meg rajta, ha ez az RTL Klub lesz, így némileg alul maradhat a TV2 csatorna.

X-faktor Mentorok vs. The Voice Mesterek

Ők lesznek a The Voice Mesterek

Ők lesznek a The Voice Mesterek: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi (forrás: kartc.hu)

Kissé már talán vicces a tényállás, ami a zsűrik egyedi elnevezéseit illeti. Tudjuk, hogy mindkettő műsorban ugyanazt a szerepet töltik be: bírálják és véleményezik az előadókat, az élő adásokban pedig segítik, mentorálják őket. Mégis az x-faktor 3. szériájában is – az előzőekhez hasonlóan – mentoroknak hívjuk őket, míg a TV2 azt mondta, legyenek Mesterek. Ami utalhat arra is, hogy valóban szakavatott zsűrit vonultatott fel a tv csatorna.

X-faktor vs. The Voice?

Hamarosan kiderül.. Friss bulvár és celeb hírekért látogatasd meg a kartc.hu weboldalt.

X-faktor 2012. vs. The Voice Magyarország - Hozzászólások

  1. Valaki
    2012. augusztus 16. csütörtök: 8:36 | #1

    Szerintem mindenképpen a the voice lesz a nyerő, mivel az x-faktor már egy lerágott csont, miközben a voice-nak megvan meg az újdonság varázsa

  2. Hát
    2012. augusztus 17. péntek: 17:53 | #2

    Azért nem érdemes még ennyire temetni az rtl-t 🙂

Hozzászólás írása

* A csillagal jelölt mezők kitöltése szükséges..

Biztonsági kérdés:

Kategória: Bulvár